Zapisnik sestanka dne 6.2.2012

Prisotni: Andrej Brodnik, Janez Barbič in David Božjak.
Aleks in Vanč nista mogla oglasiti zaradi bolezni.

Pogovarjali smo se predvsem o težavah na strežniku in kaj je za storiti. Kljub temu, da Aleks z njim ni bil uspešen je prof. Brodnik uspešno popravil in za test namestil gcc (prek appget). Sedaj očitno vse deluje kot je potrebno in ni več razloga zakaj nebi delali s polno paro. Pri tem smo povdarili, da je potrebno redno obveščati Gašperja o napredku.

Letošnja konferenca je sedaj dokončno prestavljena v Amsterdam, baje so že (ali pa bodo v kretkem) kupljene karte. Če ima kdorkoli kakšne probleme glede terminov, naj se pogovarja direktno z prof. Ciglarič. Mail:

Glede Davidove naloge (oblikovanje prijave na dva razpisa) smo pregledali napredek. Pri obeh razpisih je prišlo do manjših razpletov, a še vedno upamo, da je bo možna prijava na oba.

Nagrade za prispevek k trajnostnemu razvoju družbe za leto 2011 - tehnikalija v razpisu, David se mora pozanimati direktno pri njih
Štipendije za študijske obiske slovenskih dijakov in študentov v tujini - tehnikalija v razpisu, David se mora pozanimati pri prof. Ciglarič [pisal na mail, čakam na odgovor]

Janez je povedal, da ga čaka še nekaj izpitov v tem izpitnem odbodbju, zato bo še nekaj časa manj aktiven na EPSIAE projektu. Na podobnem je David, ki ima zadnji izpit 17.2.2012.

Za naslednji sestanek se nismo dogovorili. Potrebno je začeti delati in ni se smislno dobivati brez da imamo kaj za pokazati. V 14ih dneh bi morali narediti osnovno verzijo aplikacije, tako da bomo imeli nekaj za pokazati. Roke si moramo postaviti sami in se jih držati!

Povdarili smo, da si je potrebno najti drug termin za naše sestanke, saj Gašperju ponedeljek zvečer ne ustreza.